Caută
Close this search box.

Ludovic Orban, gest surprinzător la Alba Iulia

Premierul Ludovic Orban, aflat duminică la Alba Iulia, i-a oferit unei persoane, care l-a abordat în mai multe rânduri pe traseul pe care primul ministru l-a parcurs de la Monumentul Marii Uniri la Sala Unirii, cartea sa de vizită, spunându-i că vor putea discuta oricând despre ceea ce acesta doreşte, dar nu la un moment festiv prilejuit de Ziua Naţională, potrivit Agerpres.

„Oricând doriţi, vă las mobilul meu şi mail-ul, putem să abordăm orice temă doriţi dumneavoastră. Rugămintea mea, în schimb, este să nu folosiţi această ocazie, care e sărbătoare naţională, pentru a, cum să spun, pentru a da naştere unor discuţii care …”, i-a spus premierul bărbatului care a încercat să-l abordeze în mai multe rânduri în timp ce Ludovic Orban trecea prin mulţime, discutând cu oameni care doreau să-i strângă mâna sau să se fotografieze cu el.

Bărbatul i-a cerut şefului Guvernului să se ţină „de cuvânt” cu ceea ce PNL a promis.

„Puneţi în aplicare ceea ce aţi promis ? Noi avem încredere mare”, i-a transmis bărbatul premierului.

Însoţit de miniştrii Agriculturii şi Economiei, Adrian Oros şi, respectiv Virgil Popescu, participă duminică la manifestările festive desfăşurate de Ziua Naţională la Alba Iulia.

Ei au depus duminică o coroană de flori la Monumentul Marii Uniri din Alba Iulia, şeful Guvernului fiind întâmpinat cu onoruri militare.

Un sobor de preoţi de la Garnizoana Alba Iulia a oficiat o slujbă de pomenire a celor care s-au jertfit pentru înfăptuirea Marii Uniri de la 1918, după care, în acordurile Imnului Eroilor, s-a desfăşurat ceremonia depunerii de coroane.

„Astăzi e sărbătoare naţională. Urăm La mulţi ani! fiecărui român, La mulţi ani, România!”, a spus premierul la finalul ceremoniei.

Apoi şeful Guvernului a plecat, pe jos, spre Sala Unirii, unde urmează să aibă loc ceremonia primirii soliilor din cele trei provincii româneşti.

Pe drum, Ludovic Orban a stat de vorbă cu oamenii, iar membrii unei asociaţii de reconstituire istorică i-au prezentat onorul în faţa Muzeului Unirii din Alba Iulia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri