Caută
Close this search box.

Ludovic Orban, realmente un om modest. Două exemple

Ludovic Orban

Ludovic Orban chiar este un om modest. „Două momente. Să știți că l-am întâlnit pe Ludovic Orban de mai multe ori. Și chiar este un tip modest. Și cu mult bun simț”, relatează Comisarul. Continuarea:

„Vă povestim două episoade, Unul s-a petrecut pe terasa hotelului Vega din Mamaia, știți, locul unde s-a filmat celebrul Nea Mărin miliardar. Era împreună cu doamna. Și mesele erau pline. Vara lui 2008. Cânta live Geambașu. La masa noastră mai erau două locuri libere și i-am invitat să se așeze. Conform manualului de bune maniere, la prima invitație a refuzat politicos. Apoi a acceptat. Mi s-au părut doi oameni foarte modești. Apropo, sunt vegetarieni. Și nu erau cazați la Vega, veniseră doar la terasă.

Cel de-al doilea moment a fost în 2013. Pe 7 martie 2013. La meciul Steaua-Chelsea, pe Arena Națională. La tribuna oficială. Cred că începuse meciul deja când l-am văzut pe Orban că vine și se așază pe scară, pe ciment, lângă scaune. Cine a fost la acel meci știe despre ce vorbim: s-a jucat cu casa închisă. Era inflație de VIP-uri venite să vadă meciul. Ponta se lăfăia cu toți sicofanții chiar în centrul lojei…”

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri