Mai multe persoane au fost rănite într-un schimb de focuri care a început miercuri după-amiaza pe şantierul naval al bazei militare Pearl Harbor, în Hawaii, au anunţat media şi autorităţile militare locale, relatează AFP.

Potrivit presei locale, mai multe persoane au fost rănite, dintre care două se află în stare gravă, şi atacatorul s-ar fi sinucis. Baza navală, un loc important al istoriei militare americane, a fost închisă temporar, potrivit contului său de Twitter.

”Forţele de securitate au răspuns la un schimb de focuri raportat la şantierul naval al bazei din Pearl Harbor. Evenimentul a avut loc aproximativ 14:30 ora locală, joi 00:30 GMT, a precizat sursa citată.

Restricţiile privind accesul în bază au fost ridicate, se arată într-un mesaj postat pe Twitter.

Potrivit televiziunii locale Hawaii News Now, ”trei persoane sunt rănite”, dintre care două în stare gravă. Victimele ar fi civili.

Incidentul survine cu trei zile înainte de ceremoniile de comemorare a atacului de la Pearl Harbor, la 7 decembrie 1941, când Japonia a atacat pe neaşteptate baza militară, determinând SUA să intre în cel De-al Doilea Război Mondial.

94 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 6 =