Caută
Close this search box.

Marcel Ciolacu a recunoscut: Candidatura lui Dăncilă la prezidențiale, o greşeală

Viorica Dăncilă

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a explicat eșecul de la alegerile prezidențiale şi susține că a fost o greșeală candidatura Vioricăi Dăncilă.

„Au fost decizii greșite luate de PSD după pierderea alegerilor europarlamentare. Ar fi fost alți pași de făcut. Nu sunt unul dintre cei care consideră că ar fi trebuit să ieșim imediat de la guvernare.

De fiecare dată când președintele partidului a fost și premier, și aici mă refer la Adrian Năstase, a fost o logică, guvernarea a funcționat foarte bine. Totuși guvernul Năstase, fără doar și poate, a fost unul dintre guvernele bune ale României. În acel moment partidul nu vedea altă candidatură decât Adrian Năstase  (…).

A urmat în oglindă Victor Ponta, de asemenea o guvernare bună. Decizia lui Victor Ponta de a candida el s-a dovedit o decizie greșită și am pierdut alegerile.

În zilele noastre, după europarlamentarele pierdute de PSD, eu am fost unul dintre susținătorii ca doamna Viorica Dăncilă să devină și președinta partidului, în aceeași logică (…).

Decizia ca dânsa să fie și candidat a fost una greșită! Ar fi trebuit ca PSD să fie mult mai curajos”, a declarat Marcel Ciolacu, duminică seară, la Antena 3.

Un răspuns

  1. Adevarul e ca PSD dintr-un car incarcat de oameni buni a ramas cu un mare cacat.Ce sa faci cu Ciolacu,cu dracu,nu mai au lideri cum de altfel nici un partid nu a venit cu oameni noi.Aceeasi Marie cu alta palarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri