Caută
Close this search box.

Marcel Ciolacu are certificat de REVOLUŢIONAR. Revoluţionar de Buzău

marcel ciolacu

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a reactionat extrem de nervos cand a fost intrebat despre titlul de „luptator in revolutie cu rol determinant” pe care îl are. El a afirmat ca nu a avut nici un beneficiu de pe urma acestuia, insa Recorder l-a prins cu minciuna.

„Nu am solicitat niciodata nicio indemnizatie pentru acest lucru de la statul roman”, a sustinut Ciolacu, intrebat despre titlul de „luptator in revolutie cu rol determinant”.

Marcel Ciolacu a primit un hectar de teren, in comuna Sapoca, in anii ’90, in baza titlului de revolutionar. Aceasta realitate rezulta dintr-un tabel cu revolutionarii buzoieni care au primit diverse beneficii din partea statului.

Informatia este confirmata de declaratia de avere pe care Marcel Ciolacu o depunea in anul 2008: terenul din Sapoca apare la categoria bunuri instrainate in ultimele 12 luni.

Intrebat punctual despre acest teren, liderul PSD a raspuns doar atat: „Nu mai detin de foarte mult timp terenul la care faceti referire”. Ciolacu declara insa ca nu a primit niciun beneficiu ca urmare a titlului de revolutionar.

„Eu in municipiul Buzau am participat la Revolutie. Sunt membru al unui club, Club 22 Buzau, sunt doar 52 de membri. Suntem cei care am aparat si am actionat in raza Palatului Comunal.

Nu am fost niciodata contestat, nu am facut niciodata o fala din asta, nu-mi cereti sa-mi fie si rusine. Nu am solicitat niciodata nicio indemnizatie pentru acest lucru de la statul roman.

Ma consider indreptatit sa las copilului meu, sa arate si el la nepoti ca bunicul lor a facut ceva pentru aceasta tara. Niciodata de cand sunt in politica, niciodata, eu nu am declarat ca sunt revolutionar”, a declarat Ciolacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri