Caută
Close this search box.

Marian Ceauşescu l-a făcut pe Ion Iliescu să asculte Imnul Golanilor din Piaţa Universităţii 1990 VIDEO

marian ceauşescu

Protestatarul Marian Morosanu, zis Ceauşescu, l-a vizitat din nou pe Ion Iliescu, pe 22 decembrie. El a adus o boxa puternica, cu care a difuzat melodii din perioada amplei manifestatii din Piata Universitatii 1990.

Ion Iliescu a fost nevoit sa asculte din nou „Imnul golanilor”, al lui Cristian Paturca. „Mai bine golan, Decat activist, Mai bine mort, Decat comunist”, s-a auzit la usa lui Iliescu.

Ion Iliescu s-a plans, intr-o postare pe blogul sau, ca Romania are parte de un „climat de confruntare si de violenta”.

„In primul rand este de condamnat climatul de confruntare si de violenta pe care l-au cultivat si il cultiva o serie de organizatii de revolutionari sau de organizatii neguvernamentale, care vor sa impuna versiunea lor despre Revolutie, si sa rescrie istoria.

Reamintesc ca unul dintre sloganurile Revolutiei a fost ‘Fara violenta!’ Libertatea a fost cucerita cu un pret greu si nu putem permite ca, in numele ei, sa fie interzis dreptul la opinie al celor care nu au aceleasi opinii cu aceia care-si impun, prin forta, punctul lor de vedere.

Cele petrecute astazi, in Piata Universitatii, arata ca nici dupa trei decenii reconcilierea nu este posibila. Oamenii de buna credinta au obligatia morala, indiferent de ceea ce cred despre evenimentele din urma cu treizeci de ani, sa condamne violenta”, a scris Iliescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri