Caută
Close this search box.

Marian Mina, înlocuitorul lui Bădălău, a participat la PETRECEREA cu „Să vină Diaspora, că noi ne p___m pe ea” VIDEO

marian mina

Marian Mina, finul lui Niculae Bădălău, a participat și el la petrecerea celebră din 2018, din Bolintin Vale, la care lăutarii și mai mulți petrecăreți au cântat „Să vină Diaspora / Că noi ne p___m pe ea”, au declarat surse din PSD. Marian Mina este cel care se aude pe înregistrarea video strigându-l pe Bădălău „nașule!”.

Marian Mina este cel care îl înlocuiește pe Niculae Bădălău în Comitetul Executiv (CEX) al PSD, după ce acesta s-a retras, ca urmare a declarațiilor jignitoare la adresa românilor din străinătate.

În imaginile din 2018, apare un interpret de manele înconjurat de petrecăreți, care îi dedică lui Bădălău o melodie cu versuri jignitoare la adresa românilor plecați la muncă în străinătate.

Printre participanții la petrecere s-a numărat și Marian Mina, finul lui Bădălău, la acel moment președintele Consiliului Județean Giurgiu.

Imaginile de la petrecerea organizată de familia Bădălău au fost făcute publice în 2018 de deputatul USR, Adrian Prisnel. Ele au fost înregistrate la petrecerea dedicată nepotului lui Niculae Bădălău, la acel moment ministru, șef PSD Giurgiu și membru în CEX-ul PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri