Senatorul USR Florina Presadă a afirmat că va propune Comitetului Politic al partidului retragerea sprijinului acordat Guvernului Orban.

Presadă a anunțat că va face această mutare în cazul în care Executivul condus de Ludovic Orban, nu anunță săptămâna viitoare „o măsură clară de revenire la alegerea primarilor în două tururi şi ordonanţă de urgenţă pentru eliminarea din Codul administrativ a pensiilor speciale pentru primari”.

„Am să propun Comitetului Politic al USR retragerea sprijinului acordat Guvernului PNL Orban dacă acesta, în săptămâna care vine, nu anunţă o măsură clară de revenire la alegerea primarilor în două tururi şi ordonanţă de urgenţă pentru eliminarea pensiilor speciale pentru primari din Codul administrativ. Avem un acord cu PNL, iar pe aceste două chestiuni nu am văzut nimic concret până acum. Timpul trece, iar în curând va fi prea târziu: pensiile speciale pentru primari intră în vigoare de la 1 ianuarie 2020, iar comunităţile locale au nevoie de primari aleşi în două tururi, nu de baroni locali”, a scris aceasta duminică pe Facebook, după care a declarat și la Realitatea TV același lucru.

108 Vizualizări

1 COMENTARIU

  1. nu inteleg de 30 ani incepand cu FSN -eul ce doresc de fapt !??????? EU NU MERG LA VOT DE DRAGUL UNUI PARTID…..vorba lui GEORGE COSBUC : ” HRISTOSI SA FITI NU VETI SCAPA NICI IN MORMANT ” . Iubiti s’respectati acest popor ” iubitor s’calm ” nu partidele voastre create ” LA APELUL BOCANCILOR ” .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 6 =