Caută
Close this search box.

Moș Nicolae vine cu iarna doar … pe hârtie

Agenția Națională de Meteorologie transmite că vremea pentru ziua de vineri, 6 decembrie, va suferi o creștere ușoară față de zilele precedente. Vremea rece și temperaturile scăzute se vor menține la primele ore ale dimineții, iar ceața și chiciura își vor face simțită prezența.

Prognoza meteo pentru vineri, ziua în care este sărbătorit Sfântul Nicolae

În ultimele zile tenperaturile s-au situat sub pragul înghețului și chiar a nins în zonele montane, însă meteorologii anunță că vremea se va schimba în bine. Maximele vor urca ușor în ziua în care este cinstit Sfântul Nicolae, oficial 6 decembrie, fiind și prima zi de iarnă.

Temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 11 grade Celsius, în timp ce minimele vor fi cuprinse între -7 şi 6 grade. În depresiuni temperaturile vor fi mai scăzute, iar ceața va persista în mai multe zone din țară, în special la primele ore ale dimineții.

Bucureștenii vor avea parte de o zi plăcută, iar cerul va fi predominant însorit. Temperatura maximă va urca până la 5 grade Celsius, iar șansele de precipitații vor fi scăzute. Vântul va sufla slab spre moderat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri