Caută
Close this search box.

Nou afront de la Gabriela Firea. Le spune bucureştenilor să mai meargă şi pe jos!

gabriela firea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, i-a îndemnat pe bucureşteni „să mai meargă şi pe jos” sau cu transportul în comun. Firea a promis în campania electorală că „va face revoluţie în trafic”, însă traficul este şi mai infernal.

„În tinereţe era o plăcere să mergi cu autobuzul, cu metroul şi pe jos. Avem autobuze foarte noi, cu televizor, cu internet”, a declarat Firea la Antena 3. Ea a continuat să se victimizeze, susţinând că este atacată de PNL şi USR.

„Nici nu s-au terminat alegerile prezidenţiale, s-au năpustit asupra mea tot felul de reprezentanţi atât ai PNL cât şi USR. Au fost zile şi în campanie în care nu se mai discuta despre cei doi candidaţi, ci se discutau probleme din Bucureşti. (…) Reţelele de socializare sunt pline de fake news-uri despre mine şi Primăria Capitalei”, a mai declarat Firea.

Apoi, ea a reuşit performanţa de a se contrazice singură în doar două minute. „Am urmărit cei spun posibilii contracandidaţi. (…) Nu ar trebui să mă intereseze ce spun ei, eu ar trebui să explic foarte bine ce am găsit când am venit primar şi ce am făcut”, a mai spus Firea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri