Caută
Close this search box.

O fetiță de șase ani din Iași a murit în urma unui accident petrecut la școală

O fetiță de șase ani și-a pierdut viața luni dimineață, după ce cu o zi înainte fusese victima unui accident. 

Micuța era nevăzătoare și în luna septembrie a început cursurile la o școală din județul Iași. La unitatea respectivă de învățământ studiază doar copii cu probleme de vedere.

În cursul zilei de duminică, copila a căzut pe scări, de la etajul doi și a fost grav rănită. A fost transportată la un spital de copii, iar apoi dusă la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, unde medicii au operat-o de urgență.

Din nefericire, nu au mai reușit să-i salveze viața, potrivit Adevărul.

„Prezenta leziuni toraco-abdominale, dar, mai ales, leziuni cranio-cerebrale foarte importante. S-au efectuat examinările necesare pentru a se stabili diagnosticul, s-a intervenit operator pentru ameliorarera leziunilor neurochirurgicale şi, în acelaşi timp, pentru a se monta un aparat de diagnostic care să permită urmărirea în cotinuare a evoluţiei pacientului. Din păcate, eforturile nu s-au soldat cu rezultate pozitive şi după câteva ore copilul a decedat”, a declarat doctorul Florin Grămadă, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie din Iaşi.

În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Rezultatele necropsiei vor stabili cu exactitate cauza decesului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri