O tânără de 20 de ani din comuna Ostra, județul Suceava, și-a reclamat fratele că a luat mașina și a condus beat, fără permis. Când a revenit acasă, polițiștii au constatat că cele reclamate se adeveresc și l-au reținut pe tânăr.

Poliţia oraşului Frasin a fost sesizată, luni, de o tânără de 20 de ani din comuna Ostra că fratele ei de 19 ani a luat cheile mașinii sale și a plecat, deși nu are permis de conducere și e beat.

Poliţiştii au stabilit că tânărul beat a sustras cheile autoturismul surorii sale și a plecat. După câteva ore, acesta a revenit cu mașina, fiind identificat de poliție imediat ce a parcat mașina.

Întrucât mirosea a alcool, șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au constatat și că tânărul nu are permis de conducere pentru nici o categorie auto.

Acesta e reținut și cercetat acum pentru furt în scop de folosinţă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

181 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here