Caută
Close this search box.

PANICĂ la bordul unui avion! O femeie a amenințat că se va arunca în AER

Panică la bordul unui avion în Istanbul, pasagerii au trăit momente cumplite, după ce o femeie a spus în fața tuturor că este terorist și va arunca în aer avionul.

Femeia purta o eșarfă albastră cu care își acoperea fața, dar și ochelari de soare și ținea în mână, fluturând, Coranul și o fotografie a lui Fethullah Gulen pretinzând că aparține grupului terorist FETO, care a fost acuzat în anul 2016 pentru încercare de lovitură de stat.

Femeia a ameninţat că are asupra ei cinci bombe, conform presei din Turcia. Aceasta a fost imediat imobilizată de câțiva pasageri și ulterior predată poliției.

O echipă de securitate a verificat avionul imediat după ce au fost evacuate toate persoanele, însă nu au găsit nicio amenințare.

Președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a acuzat grupul terorist FETO că a încercat să îl înlăture de la putere în anul 2016. Autoritățile îi urmăresc constant pe membrii lui Gulen încă din acel an, iar peste 77.000 de persoane au fost arestate pentru presupuse legături cu gruparea teroristă.

În anul 2018, aproximativ 130 persoane au fost condamnate la închisoare pe viaţă, printre aceștia numărându-se și unii lideri ai grupării. Turcia încearcă să îl extrădeze pe Gulen care se află în Statele Unite ale Americii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri