Caută
Close this search box.

Placă comemorativă, dedicată eroului Poliţiei Timiş căzut la datorie la Recaş

Inspectoratul de Poliţie Timiş a dezvelit, luni, o placă comemorativă în memoria poliţistul Cristian Amariei, din cadrul Poliţiei Oraşului Recaş, în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani, care a fost împuşcat mortal, în vară, în timp ce urmărea un infractor deosebit de periculos, urmărit internaţional.

„Am dezvelit la sediul Poliţiei din Recaş placa comemorativă închinată eroului nostru căzut la datorie, subinspector de poliţie postmortem Cristian Amariei. Am ales data de 23 decembrie, pentru că astăzi Cristian Amariei ar fi împlinit vârsta de 43 de ani. Acest monument semnifică atât expresia cinstirii pe care Ministerul Afacerilor Interne şi Poliţia Română o acordă eroilor săi căzuţi la datorie, cât şi recunoştinţa unei comunităţi pentru eroul său, exprimată în faţa prezentului şi a viitorului. Ceremonialul solemn şi serviciul religios oficiat aşează pecetea recunoştinţei şi a sfinţirii pe literele ce vor spune peste timp numele poliţistului care a slujit până la sacrificiul suprem patria şi legea. Glorie eternă eroilor Poliţiei Române căzuţi la datorie în judeţul Timiş!”, arată un comunicat al Poliţiei Timiş, citat de Agerpres.

Cristian Amariei a fost înaintat în grad postmortem ca subinspector de poliţie. El era căsătorit şi avea doi copii minori.

Cristian Amariei a fost înaintat în grad postmortem ca subinspector de poliţie. El era căsătorit şi avea doi copii minori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri