Caută
Close this search box.

Poliția Română, acțiuni masive chiar înaintea Anului Nou

Politia
Polițiștii din mai multe județe din România au lansat acțiunea „petarda”, care are are drept scop prinderea celor care vând materiale pirotehnice, fără autorizație.

La Alba Iulia, polițiștii au reținut un tânăr și îi cercetează în stare de libertate pe alți opt, pentru operațiuni ilegale cu articole pirotehnice, fiind confiscate aproape 10.000 de articole pirotehnice. În perioada imediat următoare, controalele vor fi intensificate, susțin polițiștii. În ultima săptămână, polițiștii au făcut peste 40 de controale în zona piețelor, a târgurilor și în complexe comerciale și au verificat 7 societăți comerciale autorizată să efectueze operațiuni cu articole pirotehnice. Cu ocazia controalelor, polițiștii au depistat 9 persoane care dețineau, în mod ilegal, articole cu conținut pirotehnic, față de toate fiind întocmite dosare penale și au confiscat peste 50 de kilograme de articole cu conținut pirotehnic.

Polițiștii de Biroul de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia l-au reținut, duminică, pe un bărbat de 33 de ani, din Alba Iulia la care au fost găsite 8.800 de articole pirotehnice, deținute ilegal și pe care intenționa să le comercializeze. Pe numele său a fost întocmit dosar penale pentru operațiuni cu articole pirotehnice, efectuate fără drept. Tot duminică, polițiștii din Alba Iulia l-au depistat pe un tânăr de 26 de ani, din localitatea Șard, care avea asupra sa 340 de articole pirotehnice pe care încerca să le comercializeze în zona unui centru comercial din Alba Iulia.

Cititi întregul material pe evz.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri