Caută
Close this search box.

Primarul Buzăului invită localnicii la un miting, duminică, în urma deciziei de demitere a cercetătorului Costel Vânătoru de la conducerea Băncii de Gene

Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma (PSD), a transmis o invitaţie, cu antetul Primăriei, la un miting care va avea loc, duminică, în centrul oraşului, pentru a-l determina pe ministrul Agriculturii, Adrian Oros, să revină asupra deciziei prin care l-a demis pe cercetătorul Costel Vânătoru de la conducerea Băncii Naţionale de Gene.

Constantin Toma a transmis, sâmbătă, o invitaţie cu antetul Primăriei către toate redacţiile prin intermediul cărora doreşte să îi invite pe buzoieni să vină în număr cât mai mare duminică, în centrul municipiului Buzău, pentru a-şi „apăra valorile naţionale şi a stopa abuzul”, scrie News.ro.

„Joi noapte, ca hoţii, Ministrul Agriculturii, domnul Adrian Oros a luat o decizie golănească: demiterea cercetătorului Costel Vânătoru din funcţia de director al Băncii Naţionale de Gene şi înlocuirea acestuia cu un jurist fără nicio legătură cu cercetarea ştiinţifică. Considerăm că această decizie este un atac direct la întreaga comunitate buzoiană şi la sănătatea românilor. VENIŢI CU TOŢII SĂ NE APĂRĂM VALORILE NAŢIONALE! VENIŢI CU TOŢII SĂ STOPĂM ABUZUL!”, se arată în invitaţia trimisă de primarul Constantin Toma.

Mitingul va avea loc duminică, de la ora 11.00, în Piaţa Daciei din Buzău.

Directorul Băncii Naţionale de Gene, cercetătorul Costel Vânătoru, a fost demis vineri de Ministrul Agriculturii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri