Caută
Close this search box.

Profeții 2020. Un cutremur aproape de România va crea haos. Criză economică și altele

Numele marelui profet medieval francez nu mai necesită prezentări pentru nimeni. Nostradamus (14 decembrie, 1503 – 2 iulie, 1566), pe numele său real Michel de Nostredame, a fost un faimos medic, cabalist și farmacist francez, ajuns faimos grație predicțiilor sale cunoscute de întraga planetă.

Nostradamus a făcut predincții care s-au dovedit, de-a lungul timpului, a fi adevărate în cea mai mare parte.. Atât oamenii simpli, cât și cercetătorii sunt șocați de acuratețea cu care Nostradamus a putut vedea viitorul, conform romaniatv.net. Pentru anul următor, profetul a realizat o serie de aspecte, care vor pune sub semnul întrebării anumite zone de pe Terra. Nostradamus a anunțat pentru 2020 producerea unui mare cutremur.  Acest lucru se va întâmpla data viitoare când Mercur este retrograd în Rac (între 18 iunie și 12 iulie) și va avea loc pe coaste de vest a Americii.

Dar nici Europa nu este mai ferită de cutremure în acest an. Nu se pune problema dacă va avea loc un seism, întrebarea este când se va întâmpla exact în 2020. Următorul cutremur va măsura între 7 și 7,4 grade pe scara de magnitudine a lui Richter și, conform lui Nostradamus, se va întâmpla – slavă Domnului că nu este vorba de zona țării noastre – undeva în Turcia.

Ne așteaptă o criză economică în 2020? Opiniile analiștilor din întreaga lume sunt împărțite, dar nimeni nu neagă că norii negri s-au adunat asupra economiei globale. Sute de fonduri speculative închise vor intra în faliment, iar piața de schimb internațional va trebui să se închidă în timp scurt – poate chiar și pentru o săptămână, pentru a opri panica vânzării acțiunilor, care va învălui încet piețele bursiere.

În ceea ce privește economia mondială se va produce o criză majoră, mai puternică decât cea din anul 2008, soldată cu falimente și recesiune.

Nostradamus a prezis, de asemenea, criza din 2008, iar în 2020, lucrurile nu stau prea bine:

  • piețele de schimb sunt în cădere liberă și au atins niveluri de panică
  • sfârșitul crizei este încă din vedere
  • Statele Unite se confruntă cu o stagnare economică de câțiva ani
  • fundamentele economice nu se mai aplică astăzi

Din seria profeții ale anului 2020, Nostradamus a vorbit despre incendii devastatoare.  Schimbările climatice vor crea multe probleme. Creșterea nivelului oceanelor și mărilor vor modifica harta lumii. Acest fenomen va fi cauzat de topirea gheţarilor din Antarctica.

În Europa vor apărea focuri ucigătoare: Grecia, Croația și valurile de căldură vor lovi țări precum Portugalia, Spania, Olanda, Germania și Franța. În 2020, America va fi topită de căldură excesivă după cum urmează: New Mexico și California, New Mexico, Palm Springs, Los Angeles.

Tot în anul 2020, se va produce un uragan extrem de puternic care va produce multe victime. Conform prezicerilor Nostradamus, anul 2020 va înregistra un număr record de furtuni care se vor transforma în uragane. America va fi victima unora dintre cele mai puternice tornade înregistrate vreodată. Unele dintre tornade vor avea un diametru de 1,6 km și vor mula pe o linie de până la 48 km, cu viteza vântului peste 320 km / h.

În profețiile lui Nostradamus nu se specifică dacă regina Angliei moare sau nu, dar 2020 va fi, se pare, anul în care Anglia va avea un nou rege. Sursa romaniatv.net.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri