Caută
Close this search box.

Protest #Rezist la Piaţa Victoriei. „Fără pensii speciale!”

#rezist

Un grup de protestatari #Rezist se afla miercuri seară la Piata Victoriei, unde solicita eliminarea totala a pensiilor speciale.

In jur de 10 protestatari, oameni care au manifestat aproape zilnic in ultimii trei ani fata de abuzurile PSD, protesteaza in Piata Victoriei fata de amanarile succesive provocate de PSD privind taierea pensiiilor speciale. Acestia scandeaza „Fara pensii speciale”!”.

Printre protestatari se afla si un pensionar, fost inginer chimist, care spune ca a lucrat 42 de ani intr-un mediu toxic si are o pensie foarte mica.

Biroul permanent al Camerei Deputatilor a decis introducerea pe ordinea de zi a plenului a mai multor proiecte de lege, printre care propunerea legislativa a PNL referitoare la pensiile speciale, pentru a fi dezbatute sub rezerva depunerii rapoartelor de la comisiile de specialitate.

Astfel, proiectul privind eliminarea pensiilor de serviciu pentru deputati si senatori, judecatori si procurori, personalul auxiliar de specialitate al instantelor judecatoresti si al parchetelor, politisti, functionari publici cu statul special, functionari publici parlamentari, membrilor corpului diplomatic si consular al Romaniei, membrilor Curtii Constitutionale si a personalului aeronautic civil navigant profesionist din aviatia civila din Romania a fost inclus pe ordinea de zi a Camerei pentru dezbatere dupa ce va fi primit raportul de la comisia de specialitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri