Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a declarat, marți, la Digi24, că nu are încredere în demersul PSD de a abroga de urgență recursul compensatoriu, încât social-democrații „care au masacrat” legile justiției sunt tot în Parlament. În consecință, Rareș Bogdan le-a recomandat celor de la PSD să vină cu demersuri proprii în Legislativ și să nu se mai cațere pe cele ale PNL.

„Nu avem încredere în demersul PSD. PSD a aflat de demersul nostru privind asumarea răspunderii privind recursul compensatoriu și acum încearcă să se cațere în procedură de urgență pentru a bloca demersul nostru. Vor face modificări care să ne încurce mai mult decât să ne ajute!

Nu am niciun motiv să cred că PSD peste noapte s-a schimbat. Nu am cum să cred că social-democrații care au masacrat legile justiției s-au schimbat. Ei sunt tot acolo, Nicolicea, Bacalbașa. I-am rugat pe liberali să fie atenți la orice, orice virgulă, cuvânt, care pot schimba prevederi din lege.

Dacă PSD s-a maturizat să încerce să vină cu demersuri proprii și să nu se mai cațere pe demersurile PNL”, a spus Rareș Bogdan, la Digi24.

Liderul grupului parlamentar al deputaților PSD, a declarat, luni, în Parlament, că social-democrații susțin abrogarea de urgență a recursului compensatoriu, proiectul de lege fiind introdus pe ordinea de zi a Camerei chiar la propunerea sa.

Camera Deputaților a introdus pe ordinea de zi a plenului de miercuri mai multe proiecte de lege, printre care abrogarea recursului compensatoriu, abrogarea pensiilor speciale, eliminarea supraacizei la carburanți și cel privind transportului județean de călători.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here