Caută
Close this search box.

Rareș Bogdan, vehement cu una dintre măsurile guvernului: ”La privat cu toți cei cărora nu le convine”

rareş bogdan

Liberalul Rareș Bogdan a a avut o reacție vehementă după ce angajații Consiliului Concurenței și Curții de Conturi vor primi spor de 25% din salariul minim pentru condiții de muncă vătămătoare.

Prevederea se regăsește în proiectul de lege privind unele măsuri fiscal-bugetare, asupra căruia Guvernul Orban își va asuma răspunderea.

Fără milă, fără PENSII SPECIALE și FĂRĂ SPORURI!! Afară cu toți cei cărora nu le convine! La privat cu ei! Să văd dacă renunță la serviciu! Dacă nu va exista hotărâre, vom muri politic! Vom reuși „performanța” de a nu da satisfacție nici milioanelor de români care se simt nedreptățiți (și pe bună dreptate!!!), considerați cetățeni de mâna a doua, mai puțin „speciali”, dar nici beneficiarilor de sporuri ireal de mari sau de pensii speciale. Pe cine vrem noi să mulțumim?? Românii ne-au dat un mandat imperativ moral, sunt sătui de privilegiați, oare chiar nu pricepem? Trebuie să intrăm în zodia în care politicienii chiar rezolvă mizeriile, nedreptățile, iar dacă nu reușesc, măcar să nu comită altele”, scrie Rareș Bogdan pe Facebook.

Citește și: Legea privind abrogarea recursului compensatoriu, promulgată de Klaus Iohannis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri