Caută
Close this search box.

Răzvan Cuc a zburat de trei ori cu elicopterul pe BANII CNAIR

răzvan cuc

Fostul ministru Răzvan Cuc a zburat de trei ori cu elicopterul pe banii CNAIR.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a închiriat și a plătit elicoptere folosite de fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc.

CNAIR a dat 115.000 de lei pentru plimbările lui Răzvan Cuc, potrivit ziare.com.

La sfârșitul săptămânii trecute, CNAIR a transmis că în 2019 a închiriat de trei ori un elicopter „la solicitarea ministrului Transporturilor” și „având în vedere necesitatea efectuării unor verificări inopinate”.

În luna martie, contra sumei de 42.000 de lei, o aeronavă i-a transportat pe Răzvan Cuc și pe directorul general al CNAIR, Narcis Neaga, pe ruta București-Bacău și retur.

Pe 5 august, un elicopter i-a dus din nou pe Razvan Cuc și pe directorul general al CNAIR, de data aceasta Sorin Scarlat, pe aceeași rută. A doua oară a costat mai puțin, doar 36.000 de lei.

Jurnaliștii ziare.com mai scriu că pe 12 august, Răzvan Cuc a plecat din nou cu elicopterul pe ruta București-Deva-Sibiu și retur.

Fostul ministru al Transporturilor susține că aceste deplasări au fost făcute pentru români și infrastructura din România, nu în interes personal.

Un răspuns

  1. Ma da-i incolo de mincinosi,dar cat combustibil a folosit elicopterul ala bre,ori s-a dus in Afganistan?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri