Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a asistat miercuri dimineaţă la slujba de Crăciun din Sandringham, alături de fiul său prinţul Andrew, afectat de scandalul Epstein, dar fără soţul ei prinţul consort Philip, care a fost spitalizat timp de patru zile, potrivit mass-media britanice citate de AFP.

Regina, în vârstă de 93 de ani, a venit la biserica Saint Mary Magdalene din Sandringham fără prinţul Philip. După patru zile de spitalizare, din cauza unor ”probleme de sănătate preexistente”, ducele de Edinburgh, 98 de ani, a fost însă externat şi dus la Sandringham, unde familia regală petrece în mod tradiţional Sărbătorile de Crăciun.

Prinţul Andrew, 59 de ani, a venit însoţit de fratele său mai mare, prinţul Charles, potrivit Agerpres. Imaginea lui Andrew a fost afectată în urma dezvăluirilor privind relaţiile sale cu finanţistul american Jeffrey Epstein, care s-a sinucis în închisoare în perioada în care era acuzat că a exploatat sexual mai multe femei minore timp de mai mulţi ani.

Al doilea fiu al reginei Elisabeta a II-a a fost acuzat de o tânără din Statele Unite că a întreţinut raporturi sexuale cu ea în perioada în care se afla sub influenţa lui Jeffrey Epstein.

Prinţul Andrew a încercat să se apere negând categoric acea acuzaţie într-un interviu acordat pentru BBC. Însă demersul său a fost considerat dezastruos de presa britanică, fapt ce l-a determinat să se retragă din viaţa publică.

130 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 3 =