Caută
Close this search box.

România încheie în genunchi CM de handbal, umilită și de Japonia 20-37! Rușine istorică

Umilință totală pentru naționala feminină, pentru selecționerul său suedez și, mai ales, pentru Federația Română de Handbal.

Meciul România – Japonia a avut loc miercuri, 11 decembrie, cu începere de la ora 11:00, în cadrul celei de-a treia etape și ultima a grupei principale 2 de la turneul final al CM de handbal feminin din Japonia. S-au aflat, așadar, față în față, cenușăresele grupei, echipele care nu au înregistrat nici o victorie în această grupă, pierzând ambele partide din momentul accederii în a doua faza a competiției, după ce intraseră cu 0 puncte din grupele lor.

Naționala feminină de handbal a României a terminat CM 2019 așa cum l-a început: cu un eșec mai mult decât rușinos. În ultimul meci din Grupa principală 2, fetele lui Tomas Ryde au fost învinse INCREDIBIL, UMILITOR de Japonia, scot final 20-37, la pauză 8-18. Halucinant…

În urma rezultatului de miercuri, România încheie Campionatul Mondial din Japonia pe locul 12, fiind cea mai slabă națională din grupele principale. Zero puncte au acumulat româncele în Grupa principală 2, după trei eșecuri DE ANTOLOGIE cu Rusia, Suedia și Japonia.

România – Japonia 20-37. Principalele marcatoare pentru tricolore în acest meci-dezastru: Perianu (4), Udriștoiu (4), Vizitiu și Pintea (3).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri