Caută
Close this search box.

Șamanism, droguri: Detalii incredibile din dosarul reținerii lui Gelu Olteanu

Tribunalul Brașov a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Gelu Oltean, Vanessa Youness și Thomas Lishman, la propunerea procurorilor DIICOT.

DIICOT a anunțat oficial că ”trei persoane au fost reținute de procurorii DIICOT Brașov într-un dosar de trafic de droguri de mare risc. Aceștia organizau într-o casă din județul Dâmbovița reuniuni de consum de DMT (dimetyltriptamina), drog de mare risc ce conține AYAHUASCA”.

Gelu Oltean, fostul șef al DGIPI (Direcția de protecție internă, fostul serviciu secret al Ministerului de Interne), a fost reținut sâmbătă de procurorii DIICOT Brașov pentru presupus trafic de droguri. Procurorii DIICOT au cerut deja judecătorilor de la Tribunalul Brașov arest preventiv pentru Oltean.

Alături de fostul șef al DGIPI au mai fost reținuți Vanessa Youness și un cetățean englez, Thomas Lishman. Toți cei trei ar fi avut legătură cu clinica de wellness Youness Clinic, de lângă București, unde în cadrul unor așa-zise tratamente pacienților li s-ar fi dat spre consum o substanță considerată drog, potrivit surselor citate. Vanessa Youness e fondatoarea clinicii, Gelu Oltean este partenerul său de viață, iar Thomas Lishman ar fi ”șamanul” clinicii.

Vanessa Amal Youness, o femeie de 34 de ani, este cercetată de procurorii DNA într-un dosar care vizează acuzații grave de luare de mită. Suma vehiculată este de un milion de euro, iar banii ar fi fot ceruți pentru intervenţia pe lângă premierul Emil Boc în legătură cu plata unor licenţe Microsoft. Din dosarul procurorilor reiese că Vanessa Amal Youness este acuzată că ar fi primit mită un milion de euro în 2011. În locuința femeii a fost găsită o carte primită de Emil Boc, în 2009, cu ocazia unei vizite la UPU SMURD Bucureşti. În carte apare dedicația: ”Domnului Prim Ministru Emil Boc Cu ocazia vizitei la UPU-SMURD Bucureşti din partea medicilor şi medicilor rezidenţi în Medicina de Urgenţă. 10.07.2009 Bucureşti”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri