Caută
Close this search box.

SCANDAL în familia regală britanică: Prințul Harry și Meghan Markle divorţează?

Tot mai multe zvonuri au apărut în ultima vreme privind un posibil divorţ al Prințul Harry de Meghan Markle. Se pare că cei doi nu trec printr-o perioadă prea fericită a vieții lor.

Meghan este atacată din toate părţile, chiar unchiul său fiind cel care întreține atmosfera tensionată, iar toate problemele din ultima vreme își pun o amprentă negativă asupra cuplului regal.

S-a speculat asupra faptului că Prințul Harry și Meghan Markle ar dori să plece din țară, Meghan fiind cea care insistă, din acest punct de vedere, numai că există o problemă, potrivit Cancan. Casa Regală nu este de acord cu acest ”royal exit” și se discută deja despre un posibil divorț.

Mai mult, declarațiile din ultima vreme făcute de Meghan Markle dau serios de gândit celor care urmăresc tot acest scenariu care ridică multe semne de întrebare.

„Nu este de ajuns să supraviețuiești. Trebuie să fii și fericită”, a declarat Meghan.

O astfel de declarație nu face altceva decât să alimenteze zvonurile conform cărora ne aflăm în pragul unei despărțiri, iar o sursă din interiorul familiei regale a transmis – pentru The Sun – că plecarea în America a cuplului ar fi o variantă de rezervă, însă una extrem de serioasă, având în vedere că Meghan nu a reușit încă să se adapteze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri