Caută
Close this search box.

Se întâmplă din nou. Un alt membru al Sistemului Dragnea a fost LUAT DE PROCURORII DNA

dna

Procurorii anticorupție au descins la sediul Autorității Naționale pentru Restituirea Proprietăților pentru efectuarea unor percheziții. Potrivit unor surse judiciare, ar fi vizată Claudița Selăvărdeanu.

Vicepreședintele ANRP, Claudița Selăvărdeanu, și o altă persoană au fost aduși la sediul DNA.

Contactat de G4Media, președintele Autorității, George Băeșu, a confirmat informația însă nu a putut preciza care este motivul descinderii.

Dosarul pare să aibă legătură şi cu Gigi Becali, precum și cu nepotul său, Vasile Geambazi, potrivit evz.ro.

Aceste descinderi ar avea legătură cu dosarul în care „Gigi Becali a fost pus sub acuzare, fiind acuzat de spălare de bani.

Gigi Becali și nepotul său, Vasile Geambazi, au fost puși sub acuzare pentru spălare de bani, fapte presupus a fi săvârșite în perioada 2014-2019”, după cum au anunțat procurorii DNA la finalul lunii noiembrie 2019.

„Evaluatorul desemnat de A.N.R.P. ar fi întocmit un raport de evaluare cu încălcarea legii 247/2005, prin care un teren de 21,75 ha situat în apropiere de mun. București, care făcea obiectul unui dosar de despăgubire la A.N.R.P., ar fi fost supraevaluat cu suma de 184.819.120 lei, sumă reprezentând un folos necuvenit în beneficiul celor doi oameni de afaceri”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri