Poliția Transporturi Feroviare a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Deocamdată poliţiştii nu pot spune cum de a ajuns tânăra în această situaţie.

Sursa citată susține că tânăra actriță – și concurentă la iUmor – ar fi plecat cu trenul din Bucureşti, în seara zilei de marţi, 10 decembrie. Se mai știe că aceasta a coborât în staţia CFR Ploieşti Sud, de unde a luat un alt tren în direcţia Mizil.

Cu toate acestea, este neclar până la acest moment, cum de a ajuns tânăra pe liniile de cale ferată dintre halta Tomşani şi halta Cricov. Suspect este și faptul că trenul respectiv nu are staţie în aceste localităţi.

În prezent, anchetatorii merg pe două variante și analizează fiecare detaliu. Fie femeia a sărit din tren, pentru că la unele dintre garnituri uşile se deschid chiar şi în timpul mersului, fie a fost împinsă de cineva.

Daniela Oloș, actriță și fostă iubită a cunoscutului fotbalist internațional Adrian Cristea este în comă la spitalul din Ploieşti, rănită grav într-un accident de tren! Sunt momente grele pentru tânăra actrița, dar și pentru familia ei care încearcă disperată să o transfere la București.

Daniela Oloș, fosta iubită a lui Adrian Cristea, în comă!

În vârstă de 39 de ani, Daniela Oloș a fost găsită în seara zilei de 10 decembrie, în stare de inconştienţă, pe liniile de cale ferată din apropierea haltei din comuna prahoveană Tomşani. La fața locului a sosit imediat un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă.

Medicii au constatat că femeia este în viaţă, dar în comă. Aceasta a fost transportată iniţial la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti, dar conform unor surse medicale citate de Adevărul, starea ei este una critică.

Poliţiştii verifică acum toate pistele. Inițial s-a zvonit că fosta iubită a lui Adrian Cristea ar fi fost chiar victima unui viol. Varianta a fost eliminată din anchetă, pentru că nu există urme de agresiune sexuală pe corpul victimei.

 

81 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 3 =