Caută
Close this search box.

Sportiv celebru, prins la o razie printre prostituate

Sportivul a fost arestat în urma unui flagrant pus la cale chiar de poliție. În pofida tuturor așteptărilor, el avea să fie înregistrat cu camera ascunsă chiar de presupusa prostituată, în timp ce campionul îi oferea o sumă consistentă pentru ceea ce ar fi trebuit să fie serviciile sale.

Cum se întâmplă adesea în viață, lucrurile iau brusc o turnură absolut halucinantă. Ceea ce trebuia să se constituie într-un moment al plăcerilor, s-a transformat într-un adevărat coșmar pentru un bărbat, altfel, obișnuit cu cele mai aspre și mai dure confruntări. De data aceasta, a fost o cofruntare cu adevărat unică în viața sa, aceea cu poliția care îl surprinde în flagrant.

Revenind la fapte, să consemnăm că, așadar, spre uriașa surprindere a lui Tommy Gainey, multiplu și celebru campion de golf din SUA, femeia era poliţist sub acoperire. Sportivul se afla în Florida pentru un eveniment la care ar fi trebuit să participe.

Gainey a devenit profesionist încă din anul 1997, iar până în acest punct al carierei a înregistrat încasări de 5.6 milioane de dolari. Americanul a devenit faimos, în urma prezenţelor de la Golf Channel’s, Big Break IV: USA vs Europe şi Big Break VII: Reunion, anunță telekomsport.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri