Caută
Close this search box.

Ștefan Bănică jr, ademenit cu droguri: „Dacă devin dependent de chestia asta?”

„M-am temut de o chestie pe care n-am făcut-o niciodată, de droguri. Au venit la mine nişte românaşi de-ai noştri foarte prietenoşi să-mi ofere tot ce vreau eu, gratis”, a declarat Ștefan Bănică, scrie spynews.ro.

„Mi-au zis să încerc măcar. Am zis nu, mi-a fost frică. În sensul că, deşi era o experienţă, puteai s-o faci o dată şi atât, ce se putea întâmpla? Dar nu, mi-a fost frică, recunosc. Pentru că, am zis, mă, dacă o să-mi placă, dacă devin dependent de chestia asta? Şi nu-mi pare rău că nu am făcut-o!”, a mai spus cântărețul.

Ștefan Bănică Junior a povestit recent una dintre cele mai inedite experiențe prin care a trecut în urmă cu foarte mulți ani. Cântărețul care an de an umple Sala Palatului de Crăciun a fost ademenit de niște români se apuca de droguri.

Ștefan Bănică Junior, ademenit să consume droguri

Bănică a vorbit despre călătoria pe care a făcut în anul 1994 în Columbia, unde mai mulți români l-au ademenit cu droguri. Artistul a fost pus pe gânduri în fața tentației și a fost cât pe ce să încerce și el.

Curiozitatea a fost mare, dar nu suficientă încât să și consume substanțe interzise. Marea lui teamă era că va deveni dependent. A rezistat atunci, iar acum, după 15 ani, nu îi pare rău deloc de decizia luată.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri