Caută
Close this search box.

Surse. Următoarele şase luni vor SCHIMBA COMPLET faţa României

klaus Iohannis

Urmează jumătate de an care va schimba complet harta politică a României. Planul președintelui Iohannis este zdrobitor. Această informație nu este la nivel de zvon.

Este vorba, se pare, despre planul pus la cale de președintele Iohannis în ultimii doi ani. El are bătaie lungă, pe două cicluri electorale parlamentare, astfel încât, în ultimul său an de mandat, să lase la cârma României tot un guvern care să nu includă PSD.

De aceea, spun sursele Comisarul, mai mult ca sigur vom avea alegeri parlamentare anticipate în primăvara anului viitor. Acesta ar fi motivul pentru care actualul guvern nu s-a grăbit să schimbe prin ordonanță de urgență legislația din domeniul Justiției, măcelărită de PSD.

Președintele a cerut calm și inventarierea tuturor daunelor, pentru a se face o reșezare corectă de către viitorul parlament, rezultat din alegerile anticipate. Acest pachet va include, bineînțeles, și eliminarea Secției Speciale.

Dar și alte proiecte, care vizează pensiile speciale, întărirea legislației anti-corupție, readucerea rolului președintelui la nivelul de dinaintea ciuntirilor operate de PSD etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri