Caută
Close this search box.

Tăriceanu, atac la Băsescu în ședința solemnă din Parlament

călin popescu tăriceanu

Călin Popescu-Tăriceanu a declarat, luni, în cadrul ședinței solemne din Parlament, că România a eșuat în a ține nomenclatura departe de conducerea statului, afirmând că „am ajuns în situația de a avea un informator al Securității în funcția de președinte al României, nu mai puțin de zece ani”.

„Am eșuat în a ține nomenclatura comunistă departe de conducerea statului. Și mai grav, am eșuat în a ține fosta Securitate departe de pârghiile puteri. Așa am ajuns în situația de a avea un informator al Securității în funcția de președinte al României nu mai puțin de zece ani! Cel mai grav este ca eșuăm în fiecare zi în a ține națiunea unită, în a ne opri în crearea de falii și prăpăstii între români! La fel de grav este că eșuăm în viața de zi cu zi în a păstra libertatea de opinie departe de orice constrângeri materiale sau presiuni politice. Suntem pe cale să sacrificăm libertățile și drepturile românilor pentru a justifica abuzurile din justiție făcute în numele luptei anticorupție”, a declarat președintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, luni, în ședința solemnă dedicată împlinirii a 30 de ani de la Revoluția din 1989.

Acesta a precizat că nu face parte din categoria „dezamăgiților” și care refuză să vadă progresele din ultimii 30 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri