Călin Popescu-Tăriceanu a declarat, luni, în cadrul ședinței solemne din Parlament, că România a eșuat în a ține nomenclatura departe de conducerea statului, afirmând că „am ajuns în situația de a avea un informator al Securității în funcția de președinte al României, nu mai puțin de zece ani”.

„Am eșuat în a ține nomenclatura comunistă departe de conducerea statului. Și mai grav, am eșuat în a ține fosta Securitate departe de pârghiile puteri. Așa am ajuns în situația de a avea un informator al Securității în funcția de președinte al României nu mai puțin de zece ani! Cel mai grav este ca eșuăm în fiecare zi în a ține națiunea unită, în a ne opri în crearea de falii și prăpăstii între români! La fel de grav este că eșuăm în viața de zi cu zi în a păstra libertatea de opinie departe de orice constrângeri materiale sau presiuni politice. Suntem pe cale să sacrificăm libertățile și drepturile românilor pentru a justifica abuzurile din justiție făcute în numele luptei anticorupție”, a declarat președintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, luni, în ședința solemnă dedicată împlinirii a 30 de ani de la Revoluția din 1989.

Acesta a precizat că nu face parte din categoria „dezamăgiților” și care refuză să vadă progresele din ultimii 30 de ani.

1 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 5 =