Deși se află în insolvență, compania Tel Drum încheie în această ultimă parte a anului 2019 contracte profitabile cu statul.

Cu statul teleormănean, dacă se poate spune așa, pentru că principala sursă de bunăstare a companiei atribuite de procurori lui Liviu Dragnea pare să fie Consiliul Județean Teleorman.

Dacă în ultimele zile ale lunii precedente Tel Drum încheia un contract de 46 de milioane de lei, cu Consiliul Județean Teleorman, iată că, la începutul acestei luni, mai precis pe data de 6 decembrie, celebra firmă aflată în insolvență a bătut palma cu aceeași instituție publică pentru modernizarea unui drum județean, pe bani frumoși.

Potrivit Sistemului Electronic de Achiziții Publice, valoarea contractului se ridică la 13.586.743 de lei. Practic, în conturile Tel Drum intră și pe luna decembrie încă 13 milioane de lei, pentru o lucrare publică.

Ca de obicei, s-a mers pe varianta procedurii simplificate, iar ofertele au fost depuse online. La finalul acesteia, s-a stabilit că numai Tel Drum poate moderniza în condiții bune Drumul Județean 612 Călinești – Antonești.

În plus, ca să nu fie nimeni supărat, tot Tel Drum este beneficiarul din Teleorman al contractului multianual de întreținere a drumurilor județene pe timp de iarnă. E drept că vreun raport de activitate n-a văzut nimeni și nici despre cantitățile de materiale folosite nu primim răspunsuri, dar începem să credem pe cuvânt autoritățile când spun că singura firmă care merită încredere e firma lui Dragnea. Pardon, a lui Pitiș, pe care Dragnea nu l-a văzut în viața lui, scrie Carmen Dumitrescu, pe Liber în Teleorman.

45 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 3 =