Caz tragic la Constanța, unde a bărbat a căzut în gol de la 50 de metri în timp ce lucra la un releu de comunicații. Accidentul s-a produs în urmă cu câteva ore. Salvatorii au venit de urgență la locul accidentului, dar în ciuda manevrelor de resuscitare, bărbatul a fost declarat decedat.

Un bărbat din Costanta a căzut în gol de la 50 de metri în timp ce lucra la un releu

Accidentul din această după amiază s-a produs la un releu de comunicații aflat în apropiere de Poarta 4 din municipiul Constanța. La fața locului au ajuns două echipaje medicale, respectiv o ambulanță de terapie intensivă mobilă și o ambulanță SMURD.

Salvatorii au încercat manevrele de resuscitare timp de câteva zeci de minute, dar nu au reușit decât să declare decesul bărbatului. Victima este un bărbat de 49 de ani.

„Este vorba despre un angajat al unei societăţi, care se pare că lucra pe releul de comunicaţii. Ar fi căzut de pe prima platformă a releului. Avea echipament de protecţie”, potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa.

Luni un bărbat a căzut în gol de pe o schelă la un bloc din Otopeni

Nu este prima tragedie de acest fel în ultima săptămână. Astfel, luni, 2 decembrie, un muncitor care lucra la anveloparea unui bloc din orașul Otopeni a căzut de la o înălțime de 10 metri. Chiar dacă ceilalți colegi ai bărbatului au alertat autoritățile, echipajul SMURD care a ajuns primul la fața locului nu a mai putut face nimic. Astfel, nu au putut decât să constate decesul bărbatului.

124 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 7 =