Trei copii de patru ani au fost găsiţi morţi într-o maşină abandonată, după ce au intrat în ea să se joace. Sistemul de securitate era, însă, activat, iar cei mici n-au putut să mai iasă de acolo. Tragedia s-a petrecut în centrul insulei franceze Mayotte. Din primele informații, cei trei au murit din cauza deshidratării.

Cei trei copii, prieteni, se jucau pe stradă atunci când au dispărut miercuri dimineaţa în această insulă din Oceanul Indian. Părinţii i-au căutat întâi pe copii în cartierul lor, înainte de a alerta jandarmeria franceză la începutul după-amiezii de miercuri.

Mașina în care au murit copiii avea geamuri fumurii și nu au fost văzuți

Cei trei copii au fost găsiţi fără viaţă miercuri, în jurul orelor locale 16:00, într-o maşină scoasă din uz staţionată de mai multe săptămâni pe marginea unui drum regional. Sistemul de siguranţă pentru copii era activat, blocându-i pe minori în vehiculul cu geamuri fumurii, care împiedicau vizibilitatea spre interior.

Nicio ipoteză nu a fost confirmată de jandarmi sau de Parchet, însă decesul prin deshidratare se numără printre posibilităţi, în insula Mayotte înregistrându-se în prezent temperaturi peste mediile obişnuite sezoniere, de circa 35 de grade.

Trupurile neînsufleţite au fost duse la autopsie. Anchetatorii vor în special să afle cum au intrat copiii în maşină.

211 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here