Caută
Close this search box.

Ludovic Orban are o casă de vacanţă și a încasat 37.000 de lei din consultanță

Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban deţine, conform declaraţiei de avere, o casă de vacanţă în co-proprietate cu soţia, iar anul trecut a avut venituri nete de 37.000 de lei din activităţi de consultanţă tehnică.

Șeful Guvernului are, împreună cu soţia sa, Mihaela, o casă de vacanţă de 200 de metri pătraţi, cumpărată în 2014. El mai are trecut în declaraţia de avere un Volkswagen Passat, fabricat în 2007.

La capitolul active financiare, Orban a trecut două conturi în euro, ambele deschise în 2010, pe numele soţiei, unul de aproximativ 5.500 de euro şi un altul de 6.275 de euro.

În 2018, Ludovic Orban a încasat 28.356 de lei net de la Revicond Canaltech SRL, o firmă din Târgu Mureş, şi 9.000 de lei net de la SCP Doru Trăilă &asociaţii. În ambele cazuri, actualul premier a desfăşurat activităţi de consultanţă tehnică.

Firma de avocatură SCP Doru Trăilă aparține fostului avocat al Alinei Bica, fosta șefă a DIICOT, condamnată pentru corupție în România și fugită din țară.

Firma de extracție a gazelor naturale se numește, potrivit G4Media.ro, Revicond Canaltech SRL și are sediul în comuna Rîciu din județul Mureș. Acționari cu părți egale sunt Said Ghanem (cetățean italian de origine libaneză, care mai apare la Registrul Comerțului ca acționar în multe alte firme) și o firmă controlată de Daniel Ioan Boca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri