Caută
Close this search box.

Un magistrat face DEZVĂLUIRI despre MAFIA din justiţia gorjeană

corupţie

Magistratul Marius Daniel Nanu, candidat la functia de procuror-sef al DIICOT – Structura Teritoriala Gorj, afirma ca instantele din Targu Jiu sunt permisive in cazul liberarilor conditionate a detinutilor, iar din acest motiv infractorii notorii se transfera la penitenciarul local.

Marius Daniel Nanu a facut aceasta declaratie in fata procurorilor din CSM, in cadrul interviului pentru a ocupa functia de conducere. El este in prezent in fruntea DIICOT Gorj, dar in calitate de sef interimar.

„La noi, la Gorj, instanta este mai permisiva. S-au invatat multi din tara, infractori de notorietate, isi fac cerere de transfer in penitenciar.

Binenteles, isi fac cerere de eliberare de la noi de la Gorj. Cel mai recent caz este cazul lui Tender care s-a eliberat de la Targu Jiu. Si este condamnat, trimis in judecata de DIICOT. Este instanta mai permisiva, indeplineste conditiile, ii aproba cererea,” declara procurorul.

Judecatoria Targu Jiu este cea care a decis pe 30 octombrie eliberarea conditionata a lui Ovidiu Tender, condamnat la 12 ani si 7 luni de inchisoare in dosarul Rafo-CAROM pentru mai multe infractiuni economice. Decizia nu a fost contestata de procurori si a ramas definitiva.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri