Caută
Close this search box.

Victor Ponta, achiziţie de marcă. Primarul municipiului Bacău se înscrie în PRO România

Primarul municipiului Bacău, Cosmin Necula, a anunţat că se va înscrie în PRO România după ce va primi oficial decizia de excludere din PSD.

Primarul Cosmin Necula a declarat că susţine proiectul PRO România şi că prima hârtie pe care o va semna, după oficializarea excluderii, va fi adeziunea de înscriere în respectiva formaţiune politică.

„Susţin acest proiect politic şi aştept hârtia oficială cu demiterea mea din PSD, cu marea victorie a CEx-ului condus de doamna Dăncilă şi susţinut de Dragoş Benea, şi vă asigur că primul act pe care îl voi semna va fi doar adeziunea mea la PRO România”, a declarat, într-o conferinţă de presă, primarul municipiului Bacău, Cosmin Necula.

De asemenea, liderul Pro România Victor Ponta a declarat că susţine o nouă candidatură a lui Cosmin Necula la Primăria municipiului Bacău.

„M-aş bucura să fie în PRO România şi are sprijinul nostru. Îl sprijin pe Cosmin Necula pentru un mandat mai de succes în perioada 2020 – 2024. Sunt mulţi alţi primari care vor fi sprijiniţi de PRO România şi vor fi alături sau în partid, în momentul în care pot să candideze fără să îşi piardă mandatul”, a spus Victor Ponta, citat de Agerpres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri