Caută
Close this search box.

VIDEO. Incendiu puternic și fum intens în parcarea unui mall din Sibiu. Centrul comercial a fost evacuat

incendiu

A fost panică în această seară într-un mall din Sibiu, după ce un incendiu a izbucnit într-o parcare subterană. Mai multe persoane care se aflau în acel moment în centrul comercial au fost evacuate.

Potrivit Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, incendiul a fost localizat destul de repede la o maşină aflată în parcare şi a fost lichidat.

Incendiu în parcarea unui mall din Sibiu

Potrivit unui comunicat al ISU Sibiu aceștia au „intervenit de urgenţă cu trei echipaje de pompieri militari şi autospeciale de stingere în parcarea subterană a Mall-ului Sibiu pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la compartimentul motor al unui autoturism.

Incendiul a fost lichidat prompt de către pompierii militari. S-a efectuat evacuarea clienţilor datorită cantităţii mare de fum degajat”, au precizat autoritățile.

La faţa locului s-a deplasat şi o ambulanţă a SAJ Sibiu pentru a acorda îngrijiri medicale. „Deocamdată echipajul se află în aşteptare, nimeni nu are nevoie de îngrijiri medicale”, au menţionat reprezentanţii SAJ Sibiu, pentru Agerpres.

Din imaginile surprinse de presa locală se poate vedea cum autoritățile intervenit la fața locului, dar și mulțimea de oameni strâns în afara mall-ului. De asemenea, oradesibiu.ro arată că mașina care a luat foc în subsolul mall-ului era un BMW din generație mai veche.

Incendiu și în subsolul de la Sun Plaza din Capitală

Nu este primul astfel de incendiu din ultimele săptămâni. Chiar în duminică alegerilor la mall-ul Sun Plaza din cartierul bucureștean Berceni a avut loc un incendiu puternic la subsol.

Asta după ce o mașină a luat foc și mai multe autovehicule din parcare au fost și ele afectate de deflagrație. Subsolul s-a umplut de fum iar oamenii au fost la rândul lor evacuați.

O întreagă tevatură s-a iscat atunci după ce intervenția autorităților a fost una considerată deficitară, în special în ceea ce privește evacuarea mall-ului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri