Caută
Close this search box.

VIDEO. Primele informații și imagini cu fostul ministru de Finanțe la spital, după gravul accident

Liderul ALDE Daniel Chițoiu a ajuns la spital în a doua zi de Crăciun după ce a fost implicat, după cum MagnaNews a anunțat la momentul potrivit, într-un accident rutier grav în Argeş. În urma accidentului de pe DN7, un om a murit, iar alți trei au fost răniți. Între persoanele care au ajuns la spital este şi Daniel Chiţoiu.

Accidentul în care a fost implicat şi fostul ministru Daniel Chiţoiu s-a produs pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, în zona localității Zamfirești, județul Argeș.

Din primele informații, se pare că un bărbat ar fi pierdut controlul volanului și ar fi lovit din plin mașina în care se afla Daniel Chițoiu. În urma accidentului, un bărbat de 82 de ani a murit, iar trei persoane – un bărbat de aproximativ 50 de ani şi două femei de aproximativ 70 de ani – au fost rănite.

Se pare că şoferului care a provocat accidentul i s-ar fi făcut rău la volan. Poliţiştii fac cercetări la locul accidentului.

Victimele accidentului au ajuns la spital. Între ele şi Daniel Chiţoiu. Întrebat de jurnalistul România TV cum se simte, fostul ministru a răspuns „binişor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri