Caută
Close this search box.

VIDEO. ”Radet a fost băgată în faliment în mod conștient, deși putea fi salvată.” Dezvăluiri șocante din interiorul Primăriei Capitalei

firea

RADET este Regia Autonomă de Distribuire a Energiei Termice București. Dezastrul de acolo e cunoscut de toată lumea. Dedesubturile dezastrului, însă, sunt cunoscute mult mai puțin, spre deloc. Aveți acum ocazia să le aflați. Și încă multe altele puțeți afla, urmărind doar cele 29 de minute ale uluitoruluii material video de mai jos. La capătul acestor 29 de minute veți fi dorit să fi fost – mult – mai multe.

”Radet a fost băgată în faliment în mod conștient, deși putea fi salvată.” Este vocea puternică a lui Ciprian Ciucu, PÂNĂ FOARTE RECENT fost consilier general la Primăria Capitalei și președintele PNL Sector 6, vocea care susține, între altele, aceste două afirmații. Argumentat!

Și nu numai acestea două. Primarul General Gabriela Firea, în foto, s-a temut și se teme enorm de vocea lui Ciprian Ciucu. Și are și de ce, pentru că acest om cunoaște incredibil de bine tot ce se întâmplă la primărie, venind chiar de acolo, din miezul problemei.

Cum, de ce și cât se minte în legătură cu activitatea și așa-zisele realizări ale celor 22 de companii municipale, către care se trimit bugete imense – spre exemplu, 600.000 de euro anual DOAR PENTRU PUBLICITATE, Companiei Municipale Agrement București SA. Atenție, DOAR PENTRU PUBLICITATE. Și, în general, se aruncă milioane de euro pe publicitate, pe influențarea și condiționarea unei părți consistente a presei și pe altele, totul din banii bucureștenilor, desigur…

Așadar, fostul consilierul general al Primăriei Capitalei a fost la Enter și a povestit pe îndelete ce s-a întâmplat cu căldura și cu apa caldă a oamenilor, fix în pragul iernii. Dar nu numai atât.

Dialogul cu reputatul om de presă și de cultură Inocențiu Voinea este atât de consistent și de plin de exemple și argumente, încât merită din plin să îl urmăriți, mai ales că nici nu este foarte lung și, cu atât mai puțin, nu obosește deloc. Dimpotrivă. Veți simți nevoia să îl urmăriți din nou și din nou, așa cum au făcut-o mulți, pentru că veți afla lucruri de NEIMAGINAT, dar, din păcate, cât se poate de reale.

PS De puțin timp, Ciprian Ciucu a fost numit șef la Agenția Națională a Funcționarilor Publici, cu rang de secretar de stat. Își dă demisia din Consiliul General pt că e incompatibil, din păcate pentru bucureșteni și din fericire pentru Gabriela Firea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri