Caută
Close this search box.

VUNK și Andra anunță că nu mai participă la concertul organizat de Institutul Revoluției. Organizatorii au aulat evenimentul

Update Organizatorii au anulat evenimentul după ce și Andra a anunțat că nu va cânta

Trupa VUNK care figura pe afișul concertului organizat pe 22 decembrie de Institutul Revoluției, condus de Ion Iliescu și Gelu Voican Voiculescu, a anunțat vineri seară că se retrage de la eveniment.

„​Duminică, 22 decembrie, VUNK ar fi trebuit să cânte în Piața George Enescu la evenimentul “30 de ani de libertate”, concert pe care îl consideram un omagiu adus victimelor Revoluției din ‘89. În urma detaliilor despre eveniment care au ajuns la noi în ultimele ore am constatat că scopul acestuia e mai puțin clar decât credeam noi. Anunțăm pe această cale retragerea VUNK de la evenimentul organizat de Institutul Revoluției Române”, a scris Trupa VUNK pe Facebook.

Mai multe organizații și grupuri civice au transmis vineri cu un comunicat prin care arată că ”organizarea unui concert și nu a altui tip de eveniment comemorativ exact în ziua de 22 decembrie, într-un moment și un loc cu încărcătură solemnă deosebită nu poate fi decât un act de sfidare”.

În același context, Clotilde Armand, eurodeputat USR, spune că Institutul Revoluției a cheltuit aproximativ 100.000 de Euro pentru organizarea evenimentului.

Așadar, după ce ne-am revoltat cu toții văzând cine este la conducerea Institutului Revoluției Române din Decembrie ’89 (Ion Iliescu, Gelu Voican Voiculescu etc), aflăm de la Cătălin Teniţă că acest institut fantomă organizează o petrecere pe data de 22 decembrie, pe post de comemorare. Da, da. Priviți afișul. Apoi, m-am gândit să văd în SICAP câți bani a cheltuit Iliescu & co pentru acest eveniment.

Țineți-vă bine: ”Servicii organizare eveniment „30 de ani de libertate!” Pret total: 501,500 LEI”. Vreo 100.000 euro, cumpărare directă. Asta însemnă pentru neo-comuniști 30 de ani de libertate”, scrie Clotilde Armand pe site-ul său.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri