Celebrul fotbalist Zlatan Ibrahimovic continuă să surprindă prin declarațiile pe care le face. În interviul oferit revistei GQ, atacantul suedez a vorbit și despre ce i-ar plăcea să facă după ce își încheie cariera de fotbalist, dar a arătat și o latură sensibilă, demonstrând că este și un bărbat romantic, potrivit Mediafax.

„Quentin Tarantino reprezintă istoria cinematografie așa cum eu sunt istoria fotbalului mondial: el este îndrăgostit de cinematografie, așa cum sunt eu de fotbal. Se vede că are pasiune, este un geniu, puțin nebun, iubește ceea ce face și vrea să transmită acest lucru publicului. Seamănă puțin cu Muhammad Ali, un alt mit, ca persoană și atlet”, a spus Zlatan Ibrahimovic, potrivit gazzetta.it

Atacantul suedez a fost întrebat despre planurile de viitor, în momentul în care se va lăsa de fotbal, iar acesta a răspuns, amuzat: „Mi-ar plăcea să joc într-un film frumos, de acțiune, al lui Tarantino, să fiu cu Dwayne Johnson, „The Rock”, în care să interpretez un personaj negativ și să îi sparg fața. În realitate îl respect mult, reprezintă adevăratul vis american”.

Cu toate acestea, Zlatan Ibrahimovic a arătat și latura lui romantică. „Prima persoană căreia aș vrea să îi mulțumesc este Helena, soția mea, pentru că a avut atât de multă răbdare cu mine. Serios, aventura mea nu a fost ușoară, cu doi copii, schimbând atâtea echipe și atâtea țări. Și apoi, nu sunt o persoană ușor de suportat.

Dar, datorită ei și copiilor, m-am schimbat”, a spus Ibrahimovic.

„Gătesc, dar nu sunt cel mai bun. Dacă soției mele și copiilor le este foame, gătesc niște paste simple: spaghete cu parmezan și unt. Ei îmi spun că preferă livrarea la domiciului pentru că „în America așa se poartă”. Sunt „hoți” „, a mai spus Zlatan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here