Caută
Close this search box.

A murit Cristina Țopescu. Împrejurări zguduitoare

Una din cele mai cunoscute și îndrăgite prezentatoare de televiziune din România, Cristina Țopescu, 59 de ani, fiica comentatorului sportiv Cristian Țopescu, a murit, anunță Antena 3.

Potrivit sursei citate, Cristina Țopescu a murit în casa sa. Cristina Ţopescu a fost găsită moartă în casă! Vecinii au dezvăluit că nu au mai văzut-o de trei săptămâni.

Cristina Țopescu (n. 4 iulie 1960, Oradea / decedată 12 ianuarie 2020) a fost o valoroasă prezentatoare de televiziune, urmând cariera celebrului ei tată, comentatorului sportiv Cristian Țopescu.

Cristina Țopescu a făcut carieră în televiziune, la pupitrul știrilor, fiind ani buni craincă la Pro Tv, apoi principala prezentatoare a buletinului de știri de la Prima TV, timp de 12 ani. Cristina Țopescu a lucrat și la Antena 3.

Cristina Țopescu a fost prima iubită și soția lui Stefan Bănică Jr.

Cristina Țopescu nu a mai fost văzută din data de 23 decembrie. Se pare că a fost un infarct miocardic, posibil survenit în somn. Totuși, Cristina Țopescu a postat pe Fcaebook în ziua de joi, 26 decembrie, la ora 21.59, scrrind câteva minunate rânduri de admirație și afecțiune față de Papa Francisc. Conform primelor informaţii, în casa Cristinei Ţopescu s-au mai găsit şi câţiva câini morţi.

Poliția a deschis un dosar de moarte suspectă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri