Caută
Close this search box.

Accident mortal. Autocisternă răsturnată, alte trei autovehicule lovite

În urma impactului dintre o cisternă şi trei autoturisme o persoană a decedat, iar alte trei au nevoie de îngrijiri medicale.

Accidentul a avut loc în satul Lunca Corbului, la faţa locului au sosit de urgenţă opt ambulanţe, cinci echipaje de pompieri cu o autospecială de intervenţie, o autospecială de descarcerare, o autospecială CBRN.

”La o primă evaluare a echipajului SMURD, s-au identificat două victime, una dintre acestea posibil decedată. Zona a fost balizată, iar traficul este blocat”, au anunțat inițial reprezentanții ISU Argeș.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația rutieră este oprită pe DN 65 Pitești – Slatina, la kilometrul 100+300 de metri, în zona localității Lăngești, județul Argeș, unde a avut loc un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme și o autocisternă încărcată cu o substanță nepericuloasă – NSA. În urma impactului, o persoană este rănită grav, în stare de inconștiență, și o altă persoană rănită ușor.

O cisternă și trei autoturisme au fost implicate într-un grav accident de circulație în județul Argeș, traficul a fost blocat în zonă, iar la faţa locului au sosit mai multe echipaje de poliţie şi ambulanţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri