Caută
Close this search box.

Alertă la Otopeni. Pacient suspect de coronavirus în România!

Noul coronavirus, care a apărut în China în luna decembrie, a infectat aproximativ 1.300 de persoane în China şi s-a răspândit în mai multe ţări, inclusiv în Franţa, Statele Unite şi Australia, ucigând peste 40 de persoane.

Președintele chinez Xi Jinping a recunoscut situația gravă în care se găsește țara sa din cauza epidemiei de pneumonie virală și a făcut apel la consolidarea autorităţii regimului comunist.

Alertă pe Aeroportul Henri Coandă – Otopeni – din București. Un pacient suspect de coronavirus a aterizat în România, a informat Realitatea Plus.

Un bărbat a ajuns la Bucureşti în această după-amiază, cu o cursă Ryanair care venea de la Tel Aviv. Bărbatul, care a fost în China acum câteva luni, a fost preluat de echipajele medicale de la Aeroportul Henri Coandă, fiind suspect de coronavirus, virusul ucigaș care face ravagii în lume.

Pasagerul s-a plâns că nu se simte bine, iar comandantul aeronavei a alarmat autorităţile sanitare din România şi personalul medical de pe Aeroportul Henri Coandă.

Aeronava a aterizat la ora 15.51 şi, după intervenţia imediată serviciului medical al aeroportului, pasagerul a fost preluat de o ambulanţă 112 şi transferat la Spitalul „Matei Balş”.

„Toate măsurile au fost luate în conformitate cu protocolul şi procedurile medicale în vigoare. Ca urmare a verificărilor efectuate de personalul specializat al autorităţii în domeniu, ceilalţi 178 de pasageri au fost debarcaţi pe flux normal”, au transmis reprezentanţii aeroportului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri