Caută
Close this search box.

Alte şcoli şi grădiniţe vor fi ÎNCHISE începând de marţi, în Bucureşti

Alte şcoli şi grădiniţe din Bucureşti au intrat pe lista celor care îşi suspendă parţial cursurile, din cauza gripei.

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (IŞMB) a anunţat luni că şi la alte unităţi de învăţământ din Capitală vor fi suspendate parţial cursurile, din cauza gripei, începând de marţi.

Potrivit IŞMB, următoarele unităţi de învăţământ vor avea suspendate cursurile începând de marţi până pe 30 ianuarie din cauza gripei: Şcoala Generală 66 din Sectorul 2 – la trei clase, Şcoala 195 din Sectorul 3 – o clasă, Grădiniţa 272 din Sectorul 6 – grupa mijlocie, Şcoala Generală 279 – o clasă, Grădiniţa 218 – grupa mare, Grădiniţa 209 – grupa mică, Şcoala Generală Sfântul Andrei – patru clase.

IŞMB a anunţat luni dimineaţă că se suspendă parţial cursurile pentru trei zile din cauza gripei începând din această zi la: Şcoala 195 din Sectorul 3 – la 6 clase; Grădiniţa Luminiţa din Sectorul 2 – la o grupă; Şcoala 56, Sector 2, – la o clasă; Şcoala 45 din Sectorul 1 – la 5 clase, iar Grădiniţa 97 din Sectorul 1 – grupa mijlocie.

Totodată, la Liceul „Ady Endre”, grădiniţa suspendă cursurile la grupa mică pe o perioadă de trei zile, potrivit Agerpres.

Şi la Şcoala 117 din Sectorul 6 elevii unei clase vor sta acasă timp de trei zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri