Caută
Close this search box.

Anamaria Prodan, confundată cu o prostituată: „M-au întrebat care e prețul!” Răspunsul i-a lăsat fără replică

Anamaria Prodan (47 de ani) a povestit o întâmplare petrecută în urmă cu aproape cinci ani, atunci când a negociat transferul lui Georgios Samaras de la West Bromwich Albion la Al Hilal.

Soția lui Laurențiu Reghecampf a povestit cum în 2015, într-un restaurant din Londra, a fost confundată cu o prostituată și abordată de doi bărbați.

„M-am întâlnit cu jucătorul, am mers să mâncăm la un restaurant bun din Londra. Ca să fumezi, trebuia să stai afară. M-am întâlnit cu Samaras afară. Ploua, burnița, iar eu eram îmbrăcată foarte frumos.

Au intrat doi tipi, s-au uitat spre mine și m-au întrebat care e preţul. Li s-a părut că sunt wow, m-au întrebat dacă vor să merg cu ei la masă. De obicei, afară la fumat stăteau prostituatele.

Le-am zis râzând: «Credeți că aveți voi bani pentru mine? Vă cumpăr și pe tine, și pe prietenul tău, și pe toată familia voastră». Mi-am dat seama cât de rău e să fii femeie”, a povestit Anamaria Prodan, la GSP Live.

„Nu există bărbat care să nu se gândească să meargă cu tine. Eu nu judec, pentru că am trăit printre bărbați. Ei sunt făcuți pentru a fi vânători. O femeie puternică rămâne prietenă și cu cel care încearcă»”, a spus Prodan, citată de digisport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri