Caută
Close this search box.

Andreea Cosma şi-a pus deoparte bani, într-un CONT, la Belgrad, la prietenul Ghiţă

andreea cosma

În fiecare lună, Andreea Cosma, deputat PSD care are la activ o condamnare în primă instanță la patru ani de închisoare, pune într-un cont bancar din Belgrad 1.000 de euro. A ajuns acum la 20.000 de euro.

Contul bancar a fost deschis în 2018, an în care Andreea Cosma a și dat declarații de martor autorităților sârbe în procedura de acordare a azilului politic lui Sebastian Ghiță, după cum a declarat chiar cel din urmă: „Eu am primit azil politic, chiar dacă e o procedură destul de grea, judecătorii au studiat informațiile prezentate de Onea și Negulescu, informații falsificate și au decis acordarea de azil politic.

Da, au fost audiați martori aici. Vlad și Andreea Cosma au fost audiați prima oară aici în Serbia.

Sunt ambele prinse în aceeași procedură și în cadrul audierilor oficiale mai mulți martori din România au fost prezenți aici.”

În iunie 2018, după cum se vede mai sus, în acel cont se aflau 9.000 de euro. Un an mai târziu, suma ajunsese la 20.000 de euro, așadar crescuse cu 11.000 de euro în aproape 12 luni.

Nu este deloc improbabil ca Andreea Cosma să-și pregătească, pe modelul Sebastian Ghiță, o retragere strategică la Belgrad.

Andreea Cosma a fost condamnată la pedeapsa de 4 (patru) ani închisoare şi 2 (doi) ani pedeapsa complementară a interzicerii unor drepturi pentru săvârşirea complicităţii la infracţiunea de abuz în serviciu, care a produs consecinţe deosebit de grave (10.674.784 lei)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri