Caută
Close this search box.

„Așa e în politică!”. Viorica Dăncilă, călcată în picioare! Onoarea tip PSD

După cum se știe, fostul premier și LIDER ABSOLUT al PSD, Viorica Dăncilă a acceptat să renunțe la funcția de președinte al partidului, în schimbul posibilității de a fi numită pe liste la alegerile parlamentare și dacă va fi numită șefă a organizației de femei din cadrul PSD.

„Așa e în politică!”, a fost concluzia unui important lider PSD, când a făcut referire la faptul că într-un Comitet Executiv i-a fost promis un loc pe listele parlamentare Vioricăi Dăncilă, la schimb cu demisia din fruntea partidului, dar că acum acest lucru nu mai este posibil.

Este vorba chiar de, primarul PSD al Sectorului 1 Daniel Tudorache, care a declarat că șansele ca Viorica Dăncilă să mai prindă vreun loc eligibil la parlamentare sunt extreml de mici. Cam spre 0, am adăuga noi, după ce am urmărit declarația.

Întrebat joi la postul Digi 24, dacă din partea PSD vor mai fi proști în funcții publice, Daniel Tudorache a răspuns: „Eu sper să nu mai fie de la niciun partid! Am văzut ce s-a întâmplat. Și sperăm să nu se mai întâmple”. Primarul Sectorului 1 a precizat că este vorba despre fostul premier Viorica Dăncilă și fostul ministru al Economiei Dănuț Andrușcă.

Când a fost întrebat dacă mai sunt șanse ca Viorica Dăncilă să se regăsească pe listele PSD la parlamentare, Tudorache a spus: „Păi vedem, dacă colegii mei ies și spun în continuare sau merg cu acest slogan, șansele sunt din ce în ce mai mici să fie”.

Dăncilă a demisionat din funcția de președinte PSD doar după ce i s-a promis că va fi pusă le listele parlamentare

Reacția lui Tudorache vine în contextul în care însuși liderul de Craiova, Claudiu Manda, a declarat, că „la Congres, nu o să mai susținem proști în funcții publice ca să ne facă de râs”.

În ședința Comitetului Executiv din 26 noiembrie 2019, Viorica Dăncilă a anunțat că demisionează de la șefia PSD. Cu acea ocazie Vioricăi Dăncilă i-ar fi fost promisă șefia organizației de femei a PSD precum și un loc de parlamentar de Teleorman, dacă demisionează.

În CEx al PSD din 12 noiembrie 2019, Viorica Dăncilă i-a reproșat Olguței Vasilescu că soțul acesteia, Claudiu Manda, ar fi spus că nu vrea să susțină în campanie „o proastă”, conform unor surse politice participante la ședință.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri