Din nefericire, satul Bălteni, din comuna ieșeană Probota, a fost locul în care o tragedie era pe punctul de a se întâmpla, pe fondul unui conflict conjugal ieșit din comun, între un fost deținut, fosta lui iubită și actualul concubin al acesteia.

Astfel, bărbatul care a fost eliberat condiționat din închisoare, în urmă cu mai puțin de doi ani, a intrat chiar în debutul zilei de sâmbătă, în jurul orei 1 dimineața, în casa fostul iubite și a concubinului ei actual.

Ceea ce a urmat depășește orice imaginație.

Bărbatul s-a manifestat extrem de violent, imediat după ce a pătruns în mod violent și fraudulos în locuința fostei sale iubite şi a concubinului ei actual. Astfel, fostul deținut i-a atacat pe amândoi cu intenția indubitabilă de a-i omorî. Agresorul l-a lovit întâi pe bărbat cu o sabie, în dreptul capului, și i-a provocat o rană de aproximativ 10 cm la nivelul scalpului.

Şansa victimei a fost că s-a ferit în ultima clipă şi nu i-a fost provocată o rană letală. Ulterior, fostul deţinut şi-a canalizat furia asupra fostei concubine.

Tânăra de 23 a fost lovită cu pumnii şi picioarele în zona capului şi a toracelui. Ambele victime au fost transportate, în stare gravă, pentru îngrijiri medicale, la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, arată jurnalistii de la ziaruldeiasi.ro.

176 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 9 =